Η ASPECT PHOTO δημιουργήθηκε από την Αγγελική Παπαλουκά μετά από μία πορεία πολυετή, με ιδιαίτερες κι όμορφες συνεργασίες όπως των John Dimotsis και MaTh Studio στην διαφημιστική φωτογραφία, τον Yanni Lario στην φωτογραφία Γάμου & Βάφτισης, την Tsomokos S. G. στην φωτογράφιση συνεδρίων, και με οργανισμούς όπως η Cosmote Group, Delphi Economic Forum για την φωτογράφιση εταιρικών εκδηλώσεων και προγραμμάτων εταιρικής ευθύνης.

Κομμάτι της πορείας αυτής αποτελεί και η συνεισφορά στο Make A Wish Greece, με την φωτογράφιση των ευχών που πραγματοποιεί ο οργανισμός για παιδάκια με ασθένειες υψηλού κινδύνου.

Με σπουδές ολοκληρωμένες στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε Marketing Communications και επαγγελματική σταδιοδρομία σε Digital Marketing στο Λονδίνο, η επιστροφή στην Ελλάδα άνοιξε τον δρόμο για τον όμορφο κόσμο της φωτογραφίας. Μέσα στην πορεία αυτή έλαβε την επίσημη αναγνώριση από την Leica Academy Greece για την Αρχιτεκτονική Φωτογραφία αλλά και από την Υ.Π.Α. την επίσημη αναγνώριση χειρισμού drone.

Η Aspect Photo έχει ως κεντρική έδρα την Αθήνα, με έδρες υποστήριξης στην Θεσσαλονίκη, στην Τήνο και στο Λονδίνο.


© Aspect Photo. All rights reserved.
Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης